24 U Spa: Vincent Vosse en Enzo Calderari aan het woord

Hoe zou het gaan met de toppers? De Belg Vincent Vosse deelt de leidende Ferrari 575 Maranello met Mika Salo, Fabio Babini en Philipp Peter. De Racingworld.be redactie ging even polsen hoe het eraan toe gaat bij de bolide met het startnummer 11.

Klik hier om deze foto in een groter formaat te bekijken
“Wel, op het moment volgen we gewoon het tempo dat de race ons oplegt. We doen gewoon ons werk en proberen geen fouten te maken. We moeten niet rijden voor de leiding te behouden, eerder om uit de problemen te blijven en de race tot een goed einde te brengen”, aldus Vosse. “Maar de Ferrari 575 is een nieuwe wagen en betrouwbaarheid maakt altijd deel uit van een etmaalrace. De meeste mensen dachten dat BMW uit de problemen zou blijven maar ook zij moesten stilstaan aan de box. Problemen kunnen steeds voorkomen en het kan iedereen overkomen.”


De ietwat oudere Ferrari 550 Maranello van BMS Scuderia Italia met pilotenquartet Cappellari-Gollon-Calderari-Bryner ligt op dit moment tweede. We spraken kort met Enzo Calderari over wat de nacht zou brengen: “Bwa, we gaan zeker en vast niet pushen. We zullen proberen het rustig aan te doen en we gaan ervoor proberen te zorgen dat we uit te problemen blijven.”



   



Dit artikel werd gepubliceerd door Dries de Smet in FIA GT op zondag 01 augustus 2004 om 00:07


Andere publicaties op Racingworld.be...