Verslag donderdagtraining 26 augustus

Wanneer de eerste motard zich op de piste begeef staat de klok reeds op 9u20. Een tweede tweewieler krijgen we helaas niet te zien.

Na de middag pauze is er wat meer beweging. Maar met slechts 24 wagens op het circuit kunt je toch al moeilijk gaan spreken over veel trafiek.
Wie was er dan wel: De Duitsers Scheid/Merten/Rainz met hun Scheid-motorsport BMW, nog meer oosterburen met Uhler/Böckmann en Obluda (Ford Fiesta) en Daniel Schrey/Rüdiger Noll (Audi A4 quattro-V8 Biturbo).

Uit Nederland mochten we de Dutch Supercar Challence BMW Compact van Eugène Janssen en Patrick Snel verwelkomen. Eugène Janssen zagen we ook nog even in een Alfa Giulia oldtimer rondtoeren maar het bleef met toeren. Twee Caterhams, één F Ford, Hans Burg (Porsche) en Essers/Robroeks (US Carworld Clio) ronden de aanwezigheid van onze noorderburen af.

Uit eigenland tenslotte, Andy Priaulx met de Belgische RBM-Great Britain BMW, John Svensson (F Renault 2000), Kris Vanhoyland (Renault Maxi Clio), A+R Racing met hun Roadster Cup wagen, de twee Van Avondt Mini's, twee Porsche's, één Sabaru, één Fiat, één oldtimer Mini' en dat was het.

Zij die nog eens willen nagenieten van de voorbije 24 uren van Zolder of de donderdag trainingen kunnen dat altijd op www.RJ-online.be.

Bij leven en welzijn, tot volgende week.

Ronald Janssens



   



Dit artikel werd gepubliceerd door Dries de Smet in Nationaal op vrijdag 27 augustus 2004 om 08:32


Andere publicaties op Racingworld.be...