Zlobin naast Longin - Extra wagens in N-GT

Jaimé Melo moest verstek geven voor de Proximus 24 Hours of Sp, na zijn overwinning in Donington. In Imola zien we hem echter terug op de startgrid met de JMB Racing Ferrari 575 Maranello. Onze landgenoot Bert Longin moet zijn Ferrari met startnummer 18 delen met de Rus Sergey Zlobin en de Brit Chris Buncombe. Matteo Malucelli, een racewinnaar voor JMB in het Italiaanse GT Kampioenschap, vervoegt Antoine Gosse en Peter Kutemann op de Ferrari nummer 19.

Klik hier om deze foto in een groter formaat te bekijken

In Imola zien we ook enkele N-GT wagens terug in het kampioenschap. AB Motorsport reed al eerder mee dit seizoen. Men eindigde toen vierde eindigde in Monza en vijfde in Hockenheim. De Porsche 996 GT3 zal bestuurd worden door het gebruikelijke trio Antonio De Castro, Renato Premoli en Bruno Barbaro. Het Tsjechische Vonka Racing maakt ook haar wederoptreden, met als piloten Jan Vonka en de Italiaan Massimiliano Degiovanni. De Porsche 996 GT3 van Jens Peters, die zevende werd in N-GT in Donington, rijdt ook weer mee. De wagen is in handen van Jans Petersen, Oliver Mathai en Jan-Dirk Lueders.

Twee extra Ferrari 360 Modena wagens zullen starten in de N-GT klasse in Imola. Eén ervan is ingeschreven door Yellow Racing. Dit Zwitsers team moest verstek geven voor de race in Monza vorig jaar wegens motorproblemen. De andere Ferrari 360 Modena is van het Italiaanse Mik Corse team. Alex Piccolo en Vittorio Zoboli zijn de piloten die het stijgerende paard in Imola sporen moeten geven. Beiden heren kwamen eerder al uit voor het Wieth Racing Ferrari team.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in FIA GT op woensdag 01 september 2004 om 16:11


Andere publicaties op Racingworld.be...