Omega I.D. en Astromega slaan de handen in elkaar.

Omega I.D., reeds partner van Williams F1, heeft team Astromega gekozen om hun producten te promoten. De stickers waren reeds een tijdje zichtbaar op de wagens maar nu is de kogel door de kerk, team Astromega en Omega I.D. gaan samenwerken in 2005.

Of het nu in de Superfund Euro F3000 en/of in de GP2 series zal zijn, team Astromega zal de producten promoten van Omega I.D. die hun basis hebben in België. Tevens hebben ze een akkoord met Team Williams F1 om een nieuw artikel van de Williams F1 lijn te produceren en te verdelen : Een multifunctionele poef van hoge kwaliteit…

In samenwerking met team Astromega zal Omega I.D. dit nieuwste product lanceren tijdens de “Winning Attitude Awards”, een diner voor de F3000 teams, georganiseerd door de “Gonzalo Rodriguez Memorial Foundation” in Monza deze donderdag, de 9de september.
Omega I.D. zal 14 poefs laten signeren door de F1 piloten. Daarna zullen ze verkocht worden via e-bay en de opbrengst zal naar de GRMF gaan.

“Team Astromega is goed gekend in het internationale autosport milieu. Hun naam is een referentie. Daarom hebben wij hen geselecteerd om deel uit te maken van onze marketing strategie in de autosport wereld”, verklaart Herman Van den Bergh, MD Omega F1 en hij voegt eraan toe: “We zijn er van overtuigd dat het lanceren van de Williams F1 poef ter gelegenheid van het diner van de GRMF een schitterend idee is. We bedanken Nani Rodriguez voor deze mogelijkheid en willen haar deze feliciteren met het werk dat ze verwezenlijkt heeft met deze foundation.”

« Wij zijn heel tevreden om met deze firma samen te kunnen werken die reeds contacten heeft met Williams F1. We zijn vereert dat ze ons hebben gekozen om hun activiteiten uit te breiden, verder dan de F1. Deze samenwerking is veelbelovend !”, besluit Mikke Van Hool, hoofd van Astromega.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Dries de Smet in op woensdag 08 september 2004 om 18:44


Andere publicaties op Racingworld.be...