Rouw bij het dramatisch overlijden van René Willaert

Deze ochtend is bij een zeer zwaar verkeersongeval BTCS piloot René Willaert om het leven gekomen. Het ongeval vond plaats op de E40 autosnelweg, grondgebied Crisnée.
Het ongeval gebeurde in bizarre omstandigheden en ook Clio Cup piloot Michel Heydens was erbij betrokken. Heydens en Willaert waren volgens ooggetuigen aan het racen op de E40, beiden met een Porsche.

Om niet nader genoemde redenen week de wagen van Willaert plots uit en raakte van de weg af. De wagen kwam in de middenberm terecht en sloeg te pletter tegen een paal, waarbij het voertuig in meerdere stukken brak en vuur vatte. Naast René Willaert kwam ook zijn passagier om het leven.

Alsof dit nog niet erg genoeg was, pleegde Heydens vluchtmisdrijf. Hij werd opgepakt in de buurt van Spa. Heydens verblijft sinds deze ochtend in de cel...

Langs deze weg wil de redactie van Racingworld.be, evenals Racingworld pilote Sylvie Delcour (die net zoals Willaert aan het BTCS kampioenschap deelneemt), medeleven betuigen aan nabestaanden en vrienden van de slachtoffers van dit dramatische ongeval.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Dries de Smet in BTCS op zondag 12 september 2004 om 22:34


Andere publicaties op Racingworld.be...