Pla en Monteiro zegevieren - Geen al te beste beurt voor KTR

De Fransman Olivier Pla schreef in Estoril de eerste race op zijn naam na een pittig duel met zijn teamgenoot Tiago Monteiro. Beide heren zijn uitkomend voor Carlin Motorsport en ze maakten het de hele race enorm spannend. Bij het vallen van de vlag kwam Monteiro slechts een halve seconde te kort. Valles pakte met zijn Pons Racing Dallara de derde plek in de eerste race.

KTR had voor de manches in Estoril maar 1 wagen ingeschreven, voor de Fransman Didier André. Hij kwam in de eerste race niet verder dan de 9de plek.

De tweede race, met verplichte pitstop, was een kolfje naar de hand van Tiago Monteiro. De Portugese Minardi testrijder won de race met drie seconden voorsprong op Ravier. Heikki Kovalainen pakte de laatste podiumplek. Rookie Juan Cruz Alvarez eindigde knap vierde.

Didier André deed het in de tweede race 1 plaatsje beter als in race 1 en finishte achtste.

Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in World Series op maandag 20 september 2004 om 22:21