SRT mikt op podiumplek

Klik hier om deze foto in een groter formaat te bekijkenNet zoals voor de voorbije wedstrijden mikt SRT, ondanks een dosis pech, ook in de 6de wedstrijd van het Media Groep Van Dyck Belcar kampioenschap op een podiumplaats. Het snelle circuit van Spa was de Corvette in het verleden al gunstig gezind, denken we maar aan de 2de plaats tijdens de 4 uren race in juni, en ook voor dit weekend blijven de verwachtingen hooggespannen.

Franz Lamot, in het dagelijkse leven zaakvoerder van Trendy Fashion, klinkt aan de telefoon opvallend gemotiveerd. “Net zoals in een bedrijf moet iedereen binnen een autosportteam positief blijven om resultaten te behalen. Ook in het bedrijfsleven zijn er mindere periodes, het management dient de medewerkers met het oog op een betere toekomst vooral dán te stimuleren. Deze ervaring tracht ik ook te vertalen naar de autosport. Wij zijn bij SRT met z’n allen rond de tafel gaan zitten en we blijven erin geloven. Vanzelfsprekend zijn er momenten dat dit niet altijd evident is, maar juist dan moet je voor de nodige steun op je omgeving kunnen rekenen. De hele technische crew, Patrick, de piloten en alle andere medewerkers van SRT zullen tot op Masters in Zolder blijven werken om een schitterend resultaat neer te zetten. Ik hoop in eerste instantie op een podiumplaats in Spa en Zolder maar een overwinning zou natuurlijk bijzonder zoet smaken na de pech van de voorbije maanden.”

Patrick Selleslagh, de man achter het team, blikt realistisch vooruit op het komende weekend. “ We hebben na Zolder behoorlijk geďnvesteerd in de wagen. Vooral de aandrijving en in het bijzonder de versnellingsbak hebben we onder handen genomen. Je mag rustig stellen dat we in Spa met een nieuwe Hewland handgeschakelde 6-bak aan de start komen, “verduidelijkt Patrick de technische inspanningen van het team.
Maar ook strategisch wordt er bijgestuurd: “Net zoals in Zolder mag Marc zondag de start nemen. Zonder daarbij overdreven risico’s te nemen mag hij offensief rijden om dan het stuur aan Franz over te geven. Ik hoop dan ook enorm op een goed resultaat om het hele team voor de niet aflatende inspanningen te bedanken.”


   



Dit artikel werd gepubliceerd in Belcar op donderdag 23 september 2004 om 17:38


Andere publicaties op Racingworld.be...